top of page

Snorren skal bevare, informere og vejlede

Vi skal i samarbejde med Ærø Kommunes administration, kommunalbestyrelsen samt andre interessenter skabe interesse for Marstals kulturarv, og fremlægge visioner for den by vi ønsker,Marstal skal være fremover.

Snorren arbejder for, at styrke det lokale miljø og særpræg, blandt andet i forbindelse med ombygning og restaurering, så vi bevarer havnekvarterets originalitet og charme. Og det skal selvfølgelig opfylde lokalplanernes retningslinjer.

Et smukt og velbevaret bymiljø kan også forbedres. Der må gerne blive endnu bedre plads til små oaser, hvor både beboere og turister får lyst til et ophold – som for eksempel på et hjørne med en god bænk til en hyggesnak med genboen. Vi ønsker også en bedre implementering af de mange nye affaldsbeholdere – men erkender at det er svært. 

LOKALPLAN 8-2A

Tiden har vist, at en lokalplan ikke er selvopfyldende, og den bliver hverken overholdt eller implementeret som en del af en bolighandel uden informationsarbejde. Så vi har lanceret et opdateret website, og laver en ny folder om nogle af de mest forekommende fejl i forhold til lokalplanens krav til ombygning og restaurering. Den tillader for eksempel kun dannebrogs- eller tre-fags vinduer lavet af træ og med plant glas. Vi informerer lidt mere om Lokalplan 8-2A her…

SNORREN medlemsaktiviteter

Snorren håber på, at vi snart kan lave medlemsarrangementer, som for eksempel interessante foredrag, lette vandreture og forskellige andre inspirerende aktiviteter i Marstal og omegn.

IMG_5559.jpg
SnorrenLogo.png

AKTIVITETER

bottom of page