top of page

LOKALPLANER

Overholder dine planer områdets lokalplan

• Du kan finde hele Lokalplan 8-2A her:
• Alle lokalplanerne for Marstal by finder du her:

• Alle lokalplanterne for Ommel, Græsvænge m.fl. finder du her:

Tag kontakt med lokale håndværkere eller en arkitekt inden du går for langt i byggeprocessen. Ærø er velsignet med dygtige håndværkere, hvad enten du skal have udnyttet en overetage, lavet nyt badeværelse eller 'bare' forbedre husets isolation med nye, højisolerende trævinduer og -døre.

SNORREN har stor fokus på at øge kendskabet til Marstals gamle kvarters lokalplan, så renoveringer og ombygninger overholder lokalplan og lovgivning. Vi tilstræbesr at alle helårsbeboere og fritidshusejere er informeret om lokalplanen.

IMG_5581.jpg
SnorrenLogo.png
Lokalplan8-2AMarstal.jpg

LOKALPLAN 8-2A

Lokalplanen er gældende for den indre by (det gamle havnekvarter) i Marstal, og er den mest restriktive lokalplan i Marstal Sogn. 

Ved ombygning, tilbygning og nybygning råder vi dig til, at sætte dig ind de gældende begrænsninger og forbud. Hvis din ejendom er beliggende inden for Lokalplan 8-2A – skal udvendige ændringer af bygning godkendes af kommunen inden de må udføres. Du kan evt. søge rådgivning, inden du går igang med at realisere planerne. 

Der findes mange lokalplaner for Marstal by og landsognene. Nogle gælder for større områder, men nogle gælder for meget små områder og er meget specifik og kortfattet. Og så er der den meget mere omfattende lokalplan 8-2A.

bottom of page