top of page

SNORREPRISEN 2023

Vinderen af SNORREPRISEN 2023 blev
Kirkestræde 11 med tøjforretningen CHR. H.

Bestyrelsen havde i år indstillet en udlejningsvilla, en forretningsejendom og en privat villa til Snorreprisen 2023.

Kirkestræde11.jpg

SNORREPRISEN 2023 er uddeles af bevaringsforeningen Snorren.
Det sker efter en afstemning blandt foreningens medlemmer. 

 

Vinderen af Snorreprisen 2023 blev en af Marstals store butikker, CHR. H. ved Hanne Kromann, der har fået en større 'make over'. Det har givet hele bygningen et løft, og samtidig også ført den tættere på bygningens oprindelige  udseende med lidt mere nedtonede farver. De har også renoveret indgangspartiet samt altanen ovenover og skiftet begge døre. Butiksvinduerne er blevet udskiftet med nye mere energivenlige thermovinduer. Og så har begge markisser fået skiftet dugen, så tøjet hverken bliver solbleget eller vådt.

Kort sagt CHR. H. er mere klar end nogensinde til at klæde hele Ærø på.

Reberbanen33.jpg

REBERBANEN 33

Denne gennemreno­verede udlej­nings­villa er ejet af Ulrik Lassen: Han har blandt andet skiftet de smukke, buede vinduespartier og døre samt lagt nyt tegltag, lavet træinddækning. Alt sammen en bevaring af husets originale stil. Indendørs er der støbt betongulve med gulv­varme, lagt nye trægulve, lavet isolerings- og malerarbejde samt nyindrettet en helt overetage.

Ulrik Lassen er allerede igang med et endnu større projekt. Det 'hul' i husrækken, der er på nabogrunden, er han nu ved at udfylde med et nyt dobbelthus. Men selv om det er nyt, vil byggeriet matche nabohusenes stil.

Østergade3.jpg

ØSTERGADE 3

Timm Nielsen og Anne-Mette Senniksen købte  et hus på Ærø i 2020. Det krævede den helt store håndværkertur samt masser af arbejde fra ejerne. Nu står der et smukt restaureret hus med stor respekt for både historie og nutid. Vinduespartier og døre er renoveret med godt træ og gammelt glas og nyt tegltag og tagrender. I entréen har de bevaret den gamle trappe til 1. sal, vægdekorationer og det originale, slidte korkgulv. Indenfor er der pudset nye vægge, genbrugt gamle fløjdøre, opdateret fjernvarme, lavet nyt køkken, indrettet soveafdeling med bad på 1. sal og meget mere.

bottom of page